Možná si nyní říkáte, že bez masa se nedá vařit. Opak je však pravdou. I zeleninová strava může být nejen zdravá, ale i chutná. Můžete se o tom přesvědčit. Vegetariánská restaurace Grren Table je živým příkladem.

Green Table – to je sezónnost a udržitelnost

Tato vegetariánská restaurace nabízí skutečnou změnu ve stravování. Můžete zde zažít moderní a udržitelnou gastronomii, jejíž cílem je lokálnost a sezónnost. Ochutnat zde můžete zdravé a čerstvé pokrmy, které jsou připravované s respektem k přírodě i životnímu prostředí. Všechny pokrmy z jídelního lístku jsou připravovány denně čerstvé a přímo na místě. Nechte se unést harmonií kvalitní zdravé výživy a udržitelností.

V čem je udržitelnost?

Celý prostor restaurace využívá řadu inovativních technologií, které kladou důraz právě na udržitelnost. Pro zavlažování okrasných rostlin používá vegetariánská restaurace vyčištěnou vodu pocházející z jejího provozu. Substrát určený pro jejich růst obohacuje kalem z čistírny odpadních vod. Příjemné je i biodynamické osvětlení, které reaguje na venkovní podmínky. Tím zajistí konstantní a příjemné podmínky pro posezení, odpočinek i práci. Restaurace disponuje také ekologickými filtry, které zajišťují čištění vzduchu. Dominantu pak představuje hydroponická farma, která má za úkol zajišťovat celoroční přísun salátů a bylinek. Samozřejmě bez jakýchkoli chemických postřiků.

Autentický a neformální prostor

Většina interiéru je vytvořena co možná z ekologických, vysoce odolných nebo recyklovaných materiálů. Posadit se můžete na designovou židli vyrobenou z vnitřku starých ledniček nebo na křesílko, které pochází z recyklovaných petlahví.

Tak neváhejte a zažijte změnu. Právě tu vám nabízí Green Table v Praze.